1. Home
  2. Inhoud van het boek
  3. Document toevoegen aan een regeling

Document toevoegen aan een regeling

STAP 1
Selecteer de tekst van waaruit je wilt doorklikken met je muis naar het betreffende document. Klik op het icoontje van ‘Link invoegen/wijzigen’.

STAP 2
Klik op ‘Bladeren op server’ en kies vervolgens een bestaand document of klik op ‘Upload’ om een nieuw document te uploaden. Let op: per document is het limiet 4,35 MB

STAP 3
Nadat je het bestand hebt geüpload komt hij terecht in de lijst met geüploade documenten.
Dubbelklik op het betreffende document en klik vervolgens op OK.

STAP 4
Je komt nu weer terug in de tekst, waar je door de blauwe tekst ziet dat het document nu oproepbaar is vanuit de regeling. Sla de pagina op.

STAP 5
Ga ter controle naar ‘Bekijk hoofdstuk’ en check of de actie geslaagd is.
NB: Het is niet mogelijk het document op te roepen vanuit de pagina ‘Hoofdstuk bewerken’