1. Home
  2. Gebruikers
  3. Gebruiker aanmaken

Gebruiker aanmaken

STAP 1
Klik op ‘Gebruikers’ boven in de grijze balk om naar het Gebruikersoverzicht te gaan.

STAP 2
Klik rechtsboven op het plusje onder ‘Nieuwe gebruiker’. Vul hier de gegevens van de nieuwe gebruiker in. Je kan de gebruiker één van de volgende rollen geven:

• Medewerker: Als medewerker heb je alleen inzage in het Personeelshandboek.
  • Manager: Als manager heb je naast inzage in het Personeelshandboek ook toegang tot het Managementhandboek. Hierin staan toelichtingen, adviezen en uitgebreide informatie over bepaalde regelingen in het Personeelshandboek.

STAP 3
Nadat je op ‘Maak gebruiker’ klikt zal de gebruiker een e-mail met zijn gebruikersnaam en wachtwoord krijgen. Hiermee dient hij/zij zijn account bevestigen.