1. Home
  2. Gebruikers
  3. Gebruiker bewerken of verwijderen

Gebruiker bewerken of verwijderen

Klik op ‘Gebruikers’ boven in de grijze balk om naar het Gebruikersoverzicht te gaan.

• Gebruiker bewerken: Om een bestaande gebruiker te bewerken klik je op het potloodje naast de betreffende gebruiker. Hier kun je de rol, voornaam en achternaam wijzigen.
  • Gebruiker verwijderen: Om een bestaande gebruiker te verwijderen klik je op het kruisje naast de betreffende gebruiker.
Updated on November 20, 2019