1. Home
  2. Inhoud van het boek
  3. Link naar een website toevoegen

Link naar een website toevoegen

STAP 1
Selecteer de tekst van waaruit je wilt doorlinken naar een website. Klik op het icoontje van ‘Link invoegen/wijzigen’.

STAP 2
Plak het adres van de website bij ‘URL’. Klik op OK.

STAP 3
Je komt nu weer terug in de tekst, waar je door de blauwe tekst ziet dat het document nu oproepbaar is vanuit de regeling. Sla de pagina op.

STAP 4
Ga ter controle naar ‘Bekijk hoofdstuk’ en check of de actie geslaagd is.
NB: Het is niet mogelijk om de link te bekijken vanuit de pagina ‘Hoofdstuk bewerken’